Foredrag Bente Sollid Storehaug

11822424_10152902105942167_5915949053967259248_n

Entreprenør, foredragsholder, konfransier og styreproff

Bente holder foredrag innen digitalisering, digital modenhet, ledelse, digital transformasjon og digital markedsføring

Bente har stått på de aller fleste foredragsscener og har gjennom de siste 20 årene markert seg som en ettertraktet foredragsholder og konfransier for større konferanser. Hun er kanskje best kjent som gründer av Digital Hverdag, som gjennom en rekke fusjoner og oppkjøp ble børsnotert i Stockholm på slutten av 90-tallet. Hun har hatt et 40-talls styreverv i norsk næringsliv, er i dag styreleder for det internasjonale teknologiselskapet Boostcom-Gruppen og det nordiske smarthus-teknologiselskapet Hitch (Deutsche Telekoms teknologi). Hun har også tunge styreverv i selskaper som Hafslund, Polaris Media, Europris-konsernet og Eika-Gruppen. Bente er kjent som en av Internett-Norges viktigste stemmer, utpekt av Abelia som en av de fremste teknologi-kvinnene i Norge og finalist i Women´s Board Award (2018).

I dag er hun partner og CEO i Wizaly Nordic, som hun eier sammen med grunnleggerne av det franske, internasjonale teknologiselskapet ESV Digital/Wizaly. Selskapet leverer datadrevet attribusjon og måler effekt av digitale medieinvesteringer. Hvilke kanaler bringer omsetning, maksimerer konverteringene, bringer nye kunder til plattformen og bidrar til best mulig avkastning for banker, forsikringsselskaper, retail og andre som er avhengig av å lykkes i digitale flater.

Bente er også Norges yngste medlem av Norsk Redaktørforening, da hun som 19-åring tok over som redaktør for lokalavisen Kyst-Nytt, eiet av Romsdals Budstikke.

Foredrag som er holdt for oppdragsgivere siste år:

Nådeløs digitalisering, hva skjer?

Det store skiftet i markedsføringen

Hvordan kan dataanalyser og innsikt styrke din konkurransekraft?

Hva kjennetegner virksomheter som er digitalt moden?

Ledelse i en digital tidsalder

Hvem tar digitalt lederskap?

Tema innenfor området kan avtales spesielt. 

Bente Sollid Storehaug – mobil 909 58580 – e-post: [email protected]