DNB FEED

Foredragsholder, seriegründer og mentor Jan Sollid Storehaug.

Her finner du blogg-artikler som Jan Sollid Storehaug skriver for DnBs satsing DNB FEED

I artikkelen Disse enkle grepene bør du ta for å lykkes digitalt ga jeg deg innblikk i noen sentrale digitale verktøy for å lykkes. I denne artikkelen forteller jeg mer om hva du konkret må tenke på for å bruke disse verktøyene riktig. Jeg gjentar så ofte jeg kan; Skal du lykkes, uansett hvilken forretningsidé du har, må du tenke digitalt fra dag én og være god på nett! Les hele artikkelen her:

SLIK SKAPER DU ET NETTSTED SOM SELGER

Tro det eller ei, men det finnes gratispenger fra det offentlige som er øremerket gründere med gode idéer. Det holder imidlertid ikke at idéen er god, den må også møte bestemte kriterier for å motta støtte. Her kan du finne ut om du kan søke støtte til din oppstartsbedrift, og om det er verdt å bruke tid på dette. Les hele artikkelen her:

HVORDAN FÅ INNTIL 600.000 I STØTTE FRA INNOVASJON NORGE

Hvordan få hjelpen du trenger i oppstartsfasen? Her er oppskriften: Gründerlivet er livslang læring. Grundere i alle aldre har stor nytte av kunnskapsoverføring fra seriegründere eller ledere innenfor større virksomheter. Jeg har alltid lært av andre. I dag synes jeg det er hyggelig å gi noe tilbake. Les hele artikkelen her:

HVORDAN FÅ EN ERFAREN MENTOR HELT GRATIS?

Gode digitale løsninger er avgjørende for en bedrift som vil lykkes. Her er tipsene du trenger! Vi lever midt oppe i den tredje industrielle revolusjon. Alt som kan digitaliseres skaper nye forretningsmodeller. Daglig leser vi om selskaper som angriper etablerte bransjer. Les hele artikkelen her:

DISSE ENKLE GREPENE BØR DU TA FOR Å LYKKES DIGITALT

Vi hører ofte at vi må heie frem innovative entreprenører som kan ta ledelsen og bringe oss forbi krisen i oljenæringen. Sannheten er at de gründerne som lykkes ikke er innovatørene, men disruptørene. De somforstyrrer det bestående. Les hele artikkelen her:

ER DET INNOVASJON ELLER DISRUPSJON SOM SKAPER DE NYE VINNERNE? 

Jan Sollid Storehaug: Adm. direktør i Cloudnames AS. Seriegründer. Har startet eller deltatt i oppstarten av en rekke IT-selskaper: UNIC, RiksNett, Digital Hverdag, Active24, Dot GLOBAL og Cloudnames AS. Mentor for gründere i regi av Innovasjon Norge. Foredragsholder med tema entreprenørskap, digitalisering og hvorfor man må være god på nett for å lykkes med sin forretningsidé. Gründerkarrieren startet i 1984 ved etablering av UNIC-Gruppen AS, Norges raskest voksende bedrift på 80-tallet. Leder i dag Cloudnames – som hjelper virksomheter å bli gode på nett. Mobil 97512077 eller e-post: [email protected]